ACAY GROUP

Cum lucrez cu adezivul pe timpul verii?

Ne-a luat mult timp pentru a ne mobiliza sa scriem primul articol pe Blog, dar uite ca am reusit.

„Ne dorim ca dupa citirea integrala a acestui articol sa scapi de orice temere legata de adeziv, iar retentiile tale sa devină Woowwww , chiar si pe timpul verii.”

Cu siguranta, ai ajuns de nenumarate ori la capatul rabdarii, datorita adezivului. Simteai cumva ca adezivul tau capatavalente total diferite intr-o singura zi?

Daca dam timpul in urma, ne aducem aminte clar de problemele pe care le intampinam in aplicare acum cativa ani buni ( pana’n 2014), de adezivii aceia foarte vascosi, le lua o eternitate sa polimerizeze, extensiile se lipeau intre ele, dupa o singura aplicare mai ca iti venea sa renunti la aceasta frumoasa meserie.

Lucrurile au evoluat cu o rapiditate incredibila , adezivii au devenit mai lichizi, mai rapizi, cu evaporari mai reduse, game din ce in ce mai variate de adezivi, semn ca aceasta industrie este in plina evolutie.

Din dorinta de a veni in ajutorul tau, draga lash artist, a venit momentul sa detaliem cat se poate de amanutit problemele pe care le pot genera adezivii destinati aplicarii extensiilor de gene pe timpul verii.

Cum reactionezi cand temperatura din salon este extrem de ridicata?

Cel mai important lucru este sa nu intri in panica, atunci vei lua cele mai neinspirate decizii.

Daca temperatura din salon depaseste in mod constant 25C, incearca sa-ti mentii parametrul de umiditate sub 45% . Nu opta catre un adeziv cu uscare ultra rapida, acestia au flexibilitate redusa, iar timpul real de cuplare va fi de doar 0,3s , practic o sa-ti polimerizeze aproape instant, ceea ce inseamna ca adezivul tau nu va mai forma o zona de cuplare optima.

Adezivii care dau randament foarte bun pe timpul verii sunt:

–       One Touch , adeziv cu evaporare extrem de redusa, ultra elastic, cuplare magnetica, lucreaza pana la 28o C , compatibil atat cu tehnicile one by one cat si cele de volum. Produsul este disponibil aici

–       Master Flex , adeziv cu flexibilitate ridicata, vascozitate redusa, evaporare minima, cu el poti lucra pana la 28o C , este compatibil atat cu tehnicile One by One cat si cele de volum . Produsul este disponibil aici

–       Rapid Touch , adeziv cu uscare rapida, cuplare magnetica, elasticitate redusa, compatibil cu tehnicile one by one si cele de volum, da randament pana la o temperature de 26,5C, produs disponibil aici

–       Magnetic Touch , adeziv cu grad ridicat de adaptabilitate, elasticitate ridicata, vaporizare minima, vascozitate redusa, compatibil atat cu tehnicile one by one cat si cele de volum , da randament pana la 27o C , produs disponibil făcând click aici

          !!! Nu uita, pentru rezultate optime, este obligatorie utilizarea Primerului in cazul adezivilor Acay Group, produs disponibil aici .

            Odata cu cresterea exponentiala a temperaturii recomandam sa scadeti umiditatea.  Dupa 24oC, recomandam sa scadeti umidiatea cu 4% la fiecare grad suplimentar ( pornind de la 24oC si 55% umiditate).

            Nu recomandam utilizarea aerului conditionat in timpul aplicarii, preferabil ar fi sa-l mentineti deschis intre cliente si in timpul pregatirii/ indepartarii. Circulatia curentilor de aer va avea impact negativ asupra adezivului.

            Daca nu este posibil acest lucru, puteti folosi aerul conditionat in timpul aplicarii, dar cu ventilatia data la minim, si o diferenta de temperatura de maxim 4 grade intre mediul interior si temperatura reglata la aerul conditionat. Nu uita sa setezi directia de ventilare cat mai sus posibil (orientarea sa fie catre tavan).

            Evita sa folosesti ventilatorul , acesta nu-ti aduce nici un beneficiu, nu scade temperatura, si nici nu-ti micsoreaza umiditatea.