LASH BOX

SKU: 00000280

lei 399.00

În stoc

20 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Lash Box prevazut cu 10 placi dublu stratificate confectionate din acril, cu un design special creat pentru ati usura munca si pentru ati pastra in stare perfecta extensiile de gene.
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este un accesoriu indispensabil oricarui Lash artist.
Fiecare placa din lash box este numerotata de la 7 la 15mm , pentru a putea lipi liniile de extensii in ordine si totodata pentru a reduce timpul de lucru.
Greutatea placii este ideala, practic ea nu-ti va ridica probleme in cazul seturilor de extensii de volum. Indiferent de numarul de fire pe care vrei sa le extragi de pe linie ea nu se va ridica in momentul dezlipirii acestor extensii de gene.
Placile sunt dublu stratificate pentru a te bucura de ele timp indelungat.
Recomandam sa curatati placile pentru a indeparta excesul de adeziv in urma dezlipirii benzilor. Placile se pot curata cu solutii pe baza de alcool. Stratul superior al placii este confectionat din acril transparent care are rol de a sigila inscrisule primului stat.
Fiecare placa se introduce in lash box in santurile special create in interiorul cutiei pentru ca firele aplicate deja pe placa sa nu sufere socuri mecanice.
Distanta intre placi este de 17mm.
Exteriorul cutiei se poate curata cu o carpa din microfibra fara solutii pe ea.
Pentru putea organiza cu usurinta lash box-ul va recomandam sa treceti pe colturile superioare a fiecarei placi curbura si grosimea extesiilor de gene care se afla pe placa. Recomandam sa utilizati un marker care sa nu fie permanent, acesta sa poata fi sters cu solutie alcoolica.
Se recomanda depozitarea acesteia cu capacul inchis, pentru a evita depunderile de praf.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Caracteristici
Material: Acril
Culore: Exterior negru + insemne aurii , interior placi albe cu insemne negre si aurii
Utilizare: depozitarea liniilor de extensii de gene
Dimensiunea cutiei: 160*130*105mm
Dimensiunea placii: 120*75*8mm