MAGNETIC CASE

SKU: 00000307

lei 99.00

În stoc

16 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Magnetic case conceput pentru depozitarea pensetelor destinate aplicarii extensiilor de gene.
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este un accesoriu conceput sa-ti mentina pensetele in cele mai sigure conditii atunci cand nu le utilizezi.
Este prevazuta cu colturi rotunjite pentru a avea o manevrabilitate maxima. El poate fi utilizat pentru depozitarea in interiorul acestuia a 3 / 4 pensete destinate aplicarii extensiilor de gene. Pentru ca pensetele tale sa fie depozitate in siguranta, interiorul acestioa este prevazut cu un material catifelat pentru a evita zgarierea acestora. Penstele tale vor sta fixate datorita magnetilor prevazuti in spatele placii de fixare.
Inchiderea / deschiderea magnetic case-ului destinat pensetelor pentru aplicarea extensiilor de gene se realizeaza prin apasarea butonului metallic lateral.

Magnetic case-ul este acoperit cu material care imita pielea de culoare aurie prevazut cu inscrisurile brandului Acay Group.
Recomandam curatarea magnetic case-ului doar cu o carpa uscata sau usor umezita cu apa, nu folosit solutii alcoolice, acestea pot afecta materialul din care este confectionat magnetic case-ul.
Interiorul poate fi curatat cu ajutorul unei role pentru scame.
Sistemul de deschiderea a magnetic case-ului este pe baza de balama metalica.
Pensetele destinate aplicarii extensiilor de gene, vor ramane in suport chiar daca acesta este desfacut si mentinut intr-o pozitie aparent neconforma.
Recomandam sa pensetele sa nu prezinte urme de adeziv, sau solutii de igienizare atunci cand sunt puse in suport, in caz contrar aceste solutii vor fi transferate pe suportul de fixare , ulterior materialul catifelat va fi deteriorat.

Se recomanda depozitarea acestuia intr-un spatiu separat de adeziv sau solutiile destinate aplicarii extensiilor de gene.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Caracteristici
Material: piele articiala exterior + material catifelat in interior
Culore: auriu cu inscrisuri negre
Utilizare: depozitarea pensetelor
Dimensiunea produsului : 120*70*40mm