MINIVENTILATOR

SKU: 00000222

lei 69.00

Ordered:13
Items available:87

În stoc

14 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Miniventilator pentru extensiile de gene

Miniventilator pentru extensiile de gene cu un design special, pentru o utilizare confortabila si eficienta.

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este un accesoriu indispensabil oricarui Lash Artist, conceput sa-ti usureze procedura de uscare a adezivului / solutiilor pentru aplicarea extensiilor de gene.

Miniventilatorul are 3 trepte de intensitate , care pot fi accesate gradual apasand butonul POWER. Acumulatorul miniventilatorului este integrat, are o autonomie de pana la 3 ore de functionare continua. Acesta se livreaza impreuna cu cablul de incarcare. Se alimenteaza la o mufa USB sau la incarcator prevazut cu musa USB.

Recomandam utilizarea ventilatorului la finalul procedurii pentru degajarea vaporilor de adeziv sau in cazul utilizarii solutiei Smart Bond, acesta se utilizeaza atat inainte de aplicarea solutiei aproximativ 2 minute, cat si dupa aplicarea acesteia inca 2 minute. Nu utilizati ventilatorul daca clienta acuza disconfort la nivel ocular precum patrunderea unor corpuri straine in ochi sau daca aceast lacrimeaza excesiv. In cazul lacrimatului excesiv riscati sa dispersati lacrimile clientei catre zona de cuplare a extensiilor, aspect care va duce la o cuplare superficiala.

Miniventilatorul se livreaza in cutie de carton impreuna cu accesoriile sale.

Miniventilatorul poate fi utilizat in timp ce este pozitionat pe o suprafata plana datorita suportului sau integrat.

Cand sesizati ca puterea ventilatorului scade acesta trebuie reincarcat.

Recomandam stergerea acestuia cu o carpa uscata. A nu se utiliza solutii alcoolice sau produse care pot deteriora miniventilatorul. A se feri de socuri mecanice ( cazaturi sau depozitarea langa instrumente taioase, pensete, etc.)

Depozitarea miniventilatorului se face in zone ferite de umiditate ridicata sau variatii bruste de temperatura. A se feri de raze UV permenente.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici

  • Material: ABS
  • Culoare: negru + mov
  • Utilizare: uscare genelor naturale / a adezivului pentru extensiile de gene
  • Lungimea ventilatorului : 215mm