TERMOHIGROMETRU DIGITAL

SKU: 00000120

lei 49.00

În stoc

12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Termohigrometru digital cu afisaj al temperaturii / orei / umiditatii

Termohigrometrul este un accesoriu nelipsit oricarui LASH ARTIST. Adezivul destinate extensiilor de gene isi schimba timpul de cuplare in functie de temperatura si umiditate. Recomandam sa mentineti un echilibru intre acesti parametrii.

Termohigrometrul are ca scop masurarea parametrilor din salon, reprectiv umiditate si temperatura.
Pentru conditii optime de lucru recomandam ca umiditatea din salon sa o mentineti intre 45%-60% , iar temperatura sa fie cuprinsa intre 21,5oC si 25oC .
In cazul in care parametrul de umiditate este sub 45% recomandam sa folositi un umidificator. In caz contrar, daca umiditatea depaseste 60% va recomandam sa utilizati un dezumidificator.
Trebuie sa tineti cont de faptul ca, in cazul utilizarii aerului conditionat sau a oricarui alt dispozitiv de incalzire / racire prevazut cu ventilatie, veti avea curenti de aer in camera, ceea ce va duce la o afisare incorecta a parametrilor.
Pentru o masurare 100% corecta recomandam ca parametrii din incapere sa fie unii stabili si omogeni. Nu tineti termohigrometrul langa calorifer sau aerul conditionat pentru a vedea care este temeperatura / umiditatea reala din incapere.
De asemenea, va aducem la cunostinta ca termohigrometrul digital nu trebuie supus variatiilor bruste si repetate de temperatura / umiditate.
Valoarea reala a parametrilor din incapere va este afisata pe aparat dupa aproximativ 20 de minute de la pornirea acestuia.
Dispozitul trebuie sa fie amplasat la aproximativ un metru fata de masa de lucru, la o inaltime de 1-1,5m . De preferat ca acesta sa fie pozitionat intr-o zona unde exista curenti de aer, se evita colturile dulapurilor sau colturile camerei.

Termohigrometru digital se livreaza impreuna cu baterie tip AAA.

Aparatul este prevazut si cu alarma, o puteti seta cu ajutorul butoanelor prevazute pe fata aparatului.
Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici
– Temperatura de masurare : – 10 + 70 ˚C
– Umiditate masurata : 10% – 90% RH
– Precizie de masurare : +- 1˚C / +- 5% RH
– Alimentare cu baterie tip : 1 x AAA 1,5V / R3 ( este inclusa )
– Material : ABS
– Dimensiune totala : 92 x 84 x 22 mm
– Dimensiune ecran LCD : 60 x 50 mm