APLICATOARE ACAY

SKU: 00000064

lei 29.00

În stoc

11 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Aplicatoare destinate dozarii / aplicarii solutiilor pentru extensiile de gene
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, aplicatoarele sunt utilizate pentru dozarea /aplicarea solutiilor necesare in procedura de aplicare a extensiilor de gene.

Aplicatoarele destinate utilizarii solutiilor in procesul de aplicare a extensiilor de gene au ca rol distribuirea uniforma a preparatelor chimice sau curatarea zonei de aplicare. Aplicatoarele pot fi utilizate in procesul de samponare a genelor, ne ajuta sa patrundem printre genele naturale.

De asemenea, aplicatoarele le putem utiliza si la finalul procedurii de extensii gene pentru sigilarea lucrarii cu ajutorul Smart Bond-ului.

Pentru aplicarea solutiilor de orice natura recomandam sa utilizati spatula de lemn si aplicator in detrimentul a 2 aplicatoare.

Nu recomandam sa utilizati aplicatoarele pentru aplicarea activatorului / primerului.

In cazul activatorului riscati sa nu dozati corespunzator produsul la nivelul extensiilor, astfel extensiile de gene vor deveni usor lipicioase iar procedura de deschidere a evantaiului va fi mai greoaie.

Recomandam sa dozati activatorul astfel incat sa nu sesizati fractie lichida la nivelul extensiilor de gene de pe placa dupa aplicarea produsului.
In cazul primerului, surplusul de produs va duce la polimerizarea ultra rapida a adezivului, ceea ce va afecta retentia. O alta problema care poate apare este ca surplusul de produs sa nu patrunda in ochii clientei.

Pentru eficienta maxima, recomandam sa dozati in prima faza produsul pe spatula de lemn si pe aplicator, ulterior sa pozitionati spatula sub genele naturale astfel incat sa aveti contact atat in partea inferioara cat si in partea superioara a genelor naturale.

Recomandam sa utilizati aplicatoare separate pentru fiecare solutie utilizata.
Nu introduceti aplicatoare in interiorul recipientului cu solutia destinata aplicarii extensiilor de gene, pentru a evita contaminarea acesteia.

Setul conține 50 de bucăți.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.
Pozele au caracter informativ.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.