APLICATOARE REMOVER

SKU: 00000490

lei 24.00

În stoc

10 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Aplicatoare remover confecționate din PVC

Se mai pot folosi și ca instrument de curățat pensetele. Aplicatorul se poate folosi și la verificarea finala a setului de extensii pentru a înlătura eventualele extensii lipite între ele.

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP. Aplicatoarele sunt utilizate pentru aplicarea removerului, curățarea pensetelor fără a zgaria interior acestora și de asemenea. Pot fi utilizate la finalul aplicării pentru a verifica cu ușurință toate extensiile atașate.

Aplicatoarele destinate aplicării removerului, fie el gel sau crema au ca rol distribuirea uniforma a preparatelor chimice și reducerea la minim a pierderii de produs. Aplicatoarele fiind din PVC nu absorb deloc produs. Duritatea acestora permite aplicarea foarte ușoară și sigura a produsului.

De asemenea, cu ajutorul acestor aplicatoare poți curata foarte usor pensetele de reziduurile de adeziv. În cazul pensetelor clasice, recomandam sa utilizați capătul oblic al aplicatorului. In cazul pensetelor prevăzute cu Perfect Grip recomandam sa utilizați capătul conic.  Pentru a eficientiza procesul de îndepărtare în cazul pensetelor prevăzute cu perfect grip recomandam sa aplicați remover în interior dacă cantitatea de adeziv este însemnată.

Pentru a preveni intrarea accidentală a removerului în globul ocular. Recomandam sau utilizați spatula de lemn pentru a susține extensiile aplicate. Marele avantaj al acestor aplicatoare este reprezentat de contactul 100% între spatula de lemn și aplicatorul prevazut cu capăt oblic. În acest fel cantitatea de remover va acționa mult mai rapid, datorită distribuirii uniforme a removerului în jurul zonei de cuplare.

Nu recomandam sa utilizati aplicatoarele pentru soluții lichide precum primer, degresant, activator, smart Bond deoarece acesta nu are capacitate de absorbție, nu este prevazut cu burete.

Curățarea pensetelor se realizează cu presiune minima asupra acestora, finisarea perfecta a acestor aplicatoare nu impune utilizarea forței pentru a îndepărta surplusul de adeziv.

Îndepărtarea excesului de adeziv se face prin mișcări de zig/zag sau liniare în funcție de zona în care se afla adezivul.

Aplicatoarele sunt de unica folosință.
Puteți introduce aplicatorul direct în recipientul cu remover, dacă acesta nu a intrat în contact direct cu pielea / parul clientei.

Setul conține 100 de bucăți.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.
Pozele au caracter informativ.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.