BANDA HARTIE MOV

SKU: 00000708

lei 10.00

În stoc

20 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Banda de hartie mov, utilizata in aplicarea extensiilor de gene

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, banda hartie poate fi utilizata atat pentru izolarea genelor inferioare cat si pentru ridicarea pleoapei sau pentru mentinerea ochiului inchis.

Banda de hartie color are o aderenta medie , suprafata acesteia este usor poroasa, puteti dezlipi cu usurinta extensiile lipite de aceasta . Este o banda cu o densitate medie.

Principalul beneficiu al acestei benzi este versatilitatea, o puteti folosi la izolare , la separarea straturilor, la ridicarea pleoapelor, pentru aplicare pe piatra de jad pentru a preveni murdarirea acesteia.

Banda de hartie are elasticitate redusa, ruperea acesteia se realizeaza cu ajutorul unei foarfece atat longitudinal cat si transversal.

La dezlipire banda nu creeaza disconfort.

Banda de hartie color poate fi utilizata inclusiv  pentru fixarea suplimentara a patchurilor . Pentru ridicarea straturilor recomandam sa lipiti doar varful genelor  naturale / a extensiilor de gene de aceasta banda. Indepartarea acestora se realizeaza cu ajutorul pensetei cu o presiune medie pentru a nu deforma mecanic varfurile extensiilor.

Recomandam sa injumatatiti (longitudinal) banda in momentul cand doriti sa o utilizati pentru ridicarea pleoapelor. Pentru a preveni smulgerea sprancenelor va recomandam sa lipiti o fasie egala ca dimensiune cu grosimea sprancenelor, astfel incat in momentul cand realizati indepartarea benzii sa nu agresati firele de la nivelul sprancenei.

Evitati ridicarea agresiva a pleoapelor. Dupa ce realizati procedura de ridicare va recomandam sa verificati cu oglinda daca ochiul clientei este perfect inchis.

Daca doriti sa cresteti vizibilitatea pentru genele aflate la interior sau cele din exterior, aplicati banda pe pleoapa tragand-o spre coltul opus, nu ridicati banda spre sprancene. Aceasta procedura va distanta genele naturale, pentru a preveni lipirea extensiilor de gene / evantaielor intre ele.

Dimensiunile produsului:

  • Latime 1.25 cm
  • Lungime 900cm

A nu se lasa la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.