BANDA NICHIBAN

SKU: 00000220

lei 12.00

În stoc

12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Banda Nichiban / banda japoneza pentru izolare , utilizata in aplicarea extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, banda Nichiban / banda japoneza poate fi utilizata atat pentru izolarea genelor inferioare cat si pentru ridicarea pleoapei sau divizarea randurilor de gene.

Banda Nichiban are o aderenta medie , suprafata acesteia este usor plastifiata, puteti dezlipi cu usurinta extensiile lipite de aceasta . Este o banda non-poroasa usor cu o densitate mare.

Principalul beneficiu al acestei benzi este culoarea sa extrem de alba, care iti ofera o vizibilitate excelenta a genelor naturale.

Banda Nichiban , este non-elastica, se poate modela foarte usor, inclusiv ruperea acesteia se realizeaza usor atat longitudinat cat si transversal datorita striatiilor sale.

La dezlipire banda nu creeaza disconfort.

Banda Nichiban poate fi utilizata si pentru ridicarea extensiilor de gene atunci cand doriti sa lucrati pe straturi, este important ca la acest procedeu sa fie lipite doar varfurile de banda. O alta utilitate notabila a acestei benzi este ca poate fi folosita pentru stergerea surplusului de adeziv de pe evantai, fara a-l incarca pe acesta cu particule de praf / scame.

Recomandam sa injumatatiti (longitudinal) banda in momentul cand doriti sa o utilizati pentru ridicarea pleoapelor. Pentru a preveni smulgerea sprancenelor va recomandam sa lipiti o fasie egala ca dimensiune cu grosimea sprancenelor, astfel incat in momentul cand realizati indepartarea benzii sa nu agresati firele de la nivelul sprancenei.

Evitati ridicarea agresiva a pleoapelor. Dupa ce realizati procedura de ridicare va recomandam sa verificati cu oglinda daca ochiul clientei este perfect inchis.

Daca doriti sa cresteti vizibilitatea pentru genele aflate la interior sau cele din exterior, aplicati banda pe pleoapa tragand-o spre coltul opus, nu ridicati banda spre sprancene. Aceasta procedura va distanta genele naturale, pentru a preveni lipirea extensiilor de gene / evantaielor intre ele.

Dimensiunile produsului:

  • Latime 1.25 cm
  • Lungime 900cm

A nu se lasa la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.