BANDA TRANSPORE (PE)

SKU: 00000221

lei 12.00

În stoc

10 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

BANDA TRANSPORE (PE)– transpore pentru izolare , utilizata in aplicarea extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, banda PE (transpore) poate fi utilizata atat pentru izolarea genelor inferioare cat si pentru ridicarea pleoapei sau divizarea randurilor de gene.

Banda PE are o aderenta medie-ridicata , suprafata acestea prezinta mici striatii circulare . Este o banda non-poroasa usor transparenta.

Datorita finishului sau lucios genele nu se lipesc de aceasta.

Banda PE ( transpore ) , este usor elastica, se poate modela foarte usor, inclusiv ruperea acesteia se realizeaza usor, atat longitudinal cat si transversal.

La dezlipire banda nu creeaza disconfort.

Banda PE poate fi utilizata si pentru ridicarea extensiilor de gene atunci cand doriti sa lucrati pe straturi, este important ca la acest procedeu sa fie lipite doar varfurile de banda. O alta utilitate notabila a acestei benzi este ca poate fi folosita pentru modelarea piciorului unui evantai. Striatiile ne vor ajuta sa modelam foarte usor piciorul evantaiului.

Recomandam sa injumatatiti (longitudinal) banda in momentul cand doriti sa o utilizati pentru ridicarea pleoapelor. Pentru a preveni smulgerea sprancenelor va recomandam sa lipiti o fasie egala ca dimensiune cu grosimea sprancenelor, astfel incat in momentul cand realizati indepartarea benzii sa nu agresati firele de la nivelul sprancenei.

Evitati ridicarea agresiva a pleoapelor. Dupa ce realizati procedura de ridicare va recomandam sa verificati cu oglinda daca ochiul clientei este perfect inchis.

Daca doriti sa reduceti nivelul de aderenta a benzii o puteti lipi si delipi de o suprafata plana sterila.

Puteti folosi banda inclusiv pe piatra de jad pentru a o proteja, striatiile va vor ajuta sa mentineti forma picaturii.

Dimensiunile produsului:

  • Latime 1.25 cm
  • Lungime 900cm

A nu se lasa la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.