BANDA VOLUME FAN MAKER

SKU: 00000529

lei 35.00

Stoc epuizat

12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Banda Volume Fan Maker – destinate realizarii volumului 2-6D

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, banda Volume Fan Maker este destinata formarii volumele 2-6 D sau pentru fixarea floricelelor de adeziv.

Banda dublu adeziva siliconica, lavabila , poate fi reutilizata dupa spalare, pastrandu-si acelasi grad de aderenta.

Recomandam lipirea benzii direct pe placa extensiilor de gene. Aceasta poate fi taiata in functie de necesitati. Dezlipiti folia de protectia abia dupa lipirea pe placa.

Metoda de utilizare:

Recomandam sa testati banda in prima faza cu grosimea 0.10 sa realizati un volum 2d. In cazul utilizarii curburilor foarte accentuate, recomandam sa prindeti extensiile la o treime fata de baza.

In cazul curburilor speciale, respective L si M, va recomandam sa prindeti firele de partarea superioara (cea care nu prezinta curbura).

Pozitionati evantaiul perpendicular in centrul benzii, intepand practic banda, ulterior depresurizati usor penseta pana in momentul in care evantaiul se deschide suficient. Dupa deschidere, reaplicati aceiasi presiune pe instrumentul de prindere, respectiv penseta si dezlipiti in sensul opus lipirii (ridicati in sus). Penseta sa fie tinuta cu presiune constanta.

Daca piciorusul evantaiului se desprinde reverificati zona de prindere a pensetei (recomandam sa lucrati pe mijlocul pensetei) si presiunea aplicata pe aceasta.

Evitati sa atingeti in mod repetat cu degetul banda. Gradul de aderenta al benzii va scade considerabil.

Nu recomandam sa folositi extensii foarte subtiri , 0.06, 0.05 sau 0.03 datorita faptului ca nu veti putea “intepa cu varful acestora banda” . Veti putea forma un evantai, dar fara a respecta geometria acestuia.

Inainte de utilizare asigurati-va ca varful extensiilor pe care urmeaza sa le utilizati nu au fost date cu Activator, in acest caz ele nu se vor deschide.

Nu recomandam utilizarea acestei tehnici de formare a evataielor in cazul fibrei SILK sau structurii Flat.

Dimensiunile produsului:

  • Latime 3cm
  • Lungime 100cm

A nu se lasa la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.