SUPORT ADEZIV – INEL

SKU: Nu se aplică

lei 0.60lei 1.30

Cu striații
Cu striații
Simplu
Simplu
20 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Informații suplimentare
Model

Clasica, Clindric, CU FIXARE (BANDA ADEZIVA), Cu striații, FARA FIXARE (FARA BANDA ADEZIVA), Perfect Grip, Regular, Simplu, Superslim

Descriere

Inel simplu / striatii destinat adezivului pentru extensii de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate. Asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este utilizat in aplicarea extensiilor de gene pe post de suport pentru adeziv.

Principalele avantaje ale acestui suport de adeziv sunt reprezentate de interactiunea redusa cu factorii exteriori. Contactul adezivului cu mediul se realizeaza doar la suprafata picaturii, datorita acestui aspect puteti utiliza mai mult timp picatura de adeziv.

Inelul cu striatii te poate ajuta sa formezi piciorul evantaiului. Recomandam sa treceti evantaiul inainte de a-l introduce in adeziv. In caz contrar riscati sa lasati o mare parte din adeziv pe suport motiv pentru care nu veti realiza o cuplare 100% corecta, datorita lipsei de produs.

Recomandam sa fiti preventiva la miscarile bruste ale mainii atunci cand utilizati inelul, in cazul unui adeziv cu o vascozitate minima riscati sa-l varsati peste materiale / clienta.

Pentru a va bucura timp indelungat de adeziv va recomandam sa puneti cu 2 picaturi de adeziv  in diviziunea pe care o veti folosi.

Dupa utilizarea picaturii va recomandam stingerea acesteia cu Primer / Activator / Smart bond , asftel incat sa reduceti la minim evaporarea.

Evitati pe cat posibil sa intindeti excesiv picatura de adeziv destinata extensiilor de gene pe peretii dividiunii sau in proximitatea acesteia. Un strat subtire de adeziv duce la o polimerizare prematura. Evitati pe cat posibil stergerea surplusului pe suport sau pe marginile diviziunii. Pentru o dozare realizata corect va recomandam sa introduceti evantaiul / extensia de gene in mijlocul picaturii , intrati lent si iesiti tot lent fara a atinge marginea inferioara a suportului.

Pentru a nu forma “lipituri” la nivelul extensiilor recomandam sa schimbati picatura atunci cand dozarea devine mai greoi de realizat.

Recomandam sa lucrati cu 2 inele alternativ pentru ca vaporii vechii picaturi de adeziv sa nu interactioneze cu noua picatura. In acest caz noua picatura isi va schimba mult mai repede densitatea ( va deveni mai vascoasa intr-un timp mai redus).

Inelul pentru adeziv este de unica folosinta.

Inelul poate fi folosit si in cadrul procedurii de laminare a genelor / sprancenelor pentru adeziv sau pentru solutii.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.