CREAM REMOVER

SKU: 00000489

lei 75.00

În stoc

14 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Cream remover destinat indepartarii extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, preparatul este destinat indepartarii extensiilor de gene.

Removerul crema are rol de a rupe lanturile polimerice formate de adeziv, dizolva adezivul. Cu ajutorul removerului reusim sa indepartam extensiile de gene fara a afecta structura firului natural.

Actiunea Removerului crema Acay Group este una extrem de rapida. In urma indepartarii nu raman reziduuri la nivelul firului. Acest remover nu provoaca usturimi daca este aplicat corespunzator.

Metoda de aplicare:

Recomandam aplicarea removerului crema destinat indepartarii extensiilor de gene exclusiv la nivelul zonei de cuplare, cu ajutorul unei spatule de lemn si a unui aplicator . Putem doza removerul direct pe spatula de lemn, compozitia sa nu permite scurgerea produsului.

Aplicarea se realizeaza prin tapotare la baza extensiilor de gene. Timpul de actiune este intre 4-7 minute in functie de volumul aplicat.

Daca pleoapa clientei este usor cazuta, recomandam ridicarea acesteia cu banda pentru a putea avea acces la baza extensiilor. NU ridicati exagerat pleoapa pentru a evita patrunderea accidentala a produsului in ochi.

Curatarea removerului se realizeaza prin stergere uscata, pana la indepartarea totala a produsului si ulterior recomandam samponare + clatire cu apa.

Asigurati-va ca geana naturala este complet uscata inainte de aplicarea removerului, in caz contrar eficienta acestuia va fi mai scazuta.

Removerul crema il puteti folosi atat pentru indepartarea extensiilor cat si pentru curatarea adezivului de pe alte suprafete.

Valabilitatea removerului de la deschidere este de 6 luni . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

A se evita contactul direct cu pielea si ochii.

Volumul preparatului este de 15mL.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.