EASY FIX

SKU: 00000180

lei 129.00

În stoc

19 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Easy Fix soluție auxiliara destinata aplicarii extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, solutia este destinata etapei de aplicare a extensiilor de gene.

Are rol de a facilita atașarea extensiilor, în cazul în care parametrii din salon nu sunt optimi, umiditate scăzută (sub 45%) sau temperatura scăzută (sub 22ºC).  Easy fix-ul aduce magnetism la nivelul zonei de cuplare și de asemenea, are rol de a grăbi polimerizarea.

Easy fix-ul are capacul prevazut cu pensula pentru a usura procesul de aplicare a acestuia.

Easy Fix-ul poate fi folosit atât pe firul natural cât și pe extensii în funcție de parametrii din salon, în cazuri extreme poate fi folosite pe ambele, atât pe firul natural cât și pe extensii, cu mențiunea ca trebuie dozat corespunzător.

Dacă umiditatea din salon este sub 45% , atunci vom aplica Easy Fix direct pe firul natural. Caz în care vom elimina primerul din procesul de pregătire. Pentru a va bucura permanent de plusul de magnetism la nivelul zonei de cuplare recomandam aplicarea Easy fix-ului zonal, doar în segmentul în care lucrați în următoarele 30 de minute.

La umiditate sub 30% recomandam sa aplicați Easy fix atât pe firul natural cât și pe extensii ( doar la baza acestora, unde urmează sa fie realizată cuplarea). Dacă Easy Fix-ul va fi utilizat și pe extensii, vei fi nevoită sa înlocuiești picătură de adeziv mai des. Aceasta soluție va grăbi procesul de polimerizare. De asemenea, recomandam sa lucrezi cu putin exces dacă ai aplicat Easy fix-ul și pe extensiei.

Aplicarea solutiei se realizeaza exclusiv la baza firului natural în zona de cuplare, cu ajutorul unu microbrush. Dacă soluția este aplicată și pe extensii atunci vei pozitiona varful pensulei in sensul extensiilor. Recomandam sa stergeti usor pensula de marginea recipientului inainte de aplicare. Nu recomandam sa lucrati cu exces de produs.

Aplicarea se realizeaza gradual, din sfert in sfert de linie, in caz contrar riscati ca extensiile sa adune mai multe reziduuri daca le lasati de la o aplicare la alta neacoperite. Pentru a nu evita depunerile de praf pe extensii recomandam utilizarea placii cu capac sau a lash box-ului cu 10 placi dublu stratificate.

Nu recomandam utilizarea Easy Fix-ul în locul Smart Bondului! El are rol de a aduce un plus de magnetism la nivelul zonei de cuplare, de a favoriza cuplarea în condiții de umiditate / temperatura redusă.

Soluția este destinat aplicarii extensiilor de gene , dar este o solutie optionala. Nu recomandam să-l utilizați dacă adezivul cuplează conform necesităților Dvs.

Valabilitatea easy fix-ului de la deschidere este de 6 luni . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

A se evita contactul direct cu pielea si ochii.

Dupa utilizare stangeti foarte bine capacul solutiei pentru a preveni vaporizarea acesteia.

Volumul solutiei este de 5mL.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Solutie destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.