PATCH DIN SILICON

SKU: 00000226

lei 39.00

În stoc

12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Patch din silicon destinat aplicarii extensiilor de gene
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este utilizat in izolarea genelor inferioare de cele superioare.
Principalele avantaje ale patch-ului siliconic sunt reprezentate de faptul ca, sansele de aparatie a alergiilor sunt minime, acesta nu-si modifica densitatea / structura in cazul in care clienta lacrimeaza.

Patch-urile din silicon sunt reutilizabile, cu conditia ca acestea sa fie sterilizate dupa fiecare utilizare.
Fixarea patch-urilor de silicon se face cu ajutorul unei creme si a benzilor. Evitati pe cat posibil sa desenati schema direct pe patch. O puteti face daca markerul utilizat nu este unul permanent. Stergerea acestuia se realizeaza cu alcool izopropilic sau alcool sanitar.

Patchul se amplaseaza la o distanta de minim 0.5mm de radacina genelor inferioare pentru a preveni patrunderea acestuia in ochi.
Culoarea patchurilor este alb, usor lucios, ceea ce iti ofera o vizibilitate destul de ridicata, practic vei identifica mult mai usor firele pe care trebuie realizata aplicarea.
In cazul in care clienta dvs isi misca pleoapele in timpul procedurii, evitati pe cat posibil sa realizati separarea prin presiune usoara pe pleoape sau pe patch, daca acestea nu sunt pozitionate correct, riscati sa le deplasati datorita presiunii aplicare pe ele.

Patchurile de silicon se livreaza cu folie atat pe partea inferioara a acestora cat si pe partea lor superioara. Inainte de utilizare se indeparteaza aceasta folie, iar dupa sterilizare se reaplica pentru a le feri de eventualele depuneri de praf , scame, etc.

Depozitarea patchurilor se face in zip bag-ul in care sunt livrate.
Dupa procedura de sterilizare spalati foarte bine patchurile cu apa din abundenta, ulterior fixati foliile de protectie.
Patchurile sunt reutilizabile, pana la 100 de proceduri.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.
Pozele au caracter informativ.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.