PENSETA AG-160

SKU: 00000168

lei 99.00

În stoc

12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Penseta profesionala destinata aplicarii extensiilor de gene confectionata din otel inoxidabil, ascutita manual, cu un design special, pentru o utilizare confortabila si eficienta.

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este o penseta ascutita manual, ce asigura o prindere excelenta pentru un volum 2-12D , forma ingusta a zonei de prindere favorizand o manevrabilitate ridicata.

Penseta AG-160 este conceputa atat pentru tehnica one by one cat si pentru volum. In cazuri exceptionale penseta AG-160 poate fi utilizata si la separare. Aceasta se poate utiliza atat pentru tehnica de volum manual cat si cea pe banda, zona de prindere cea mai precisa este de la mijloc catre varf. Volumul pe care il puteti realiza depinde de grosimea genelor folosite. In cazul firelor cu grosimea de 0.05 puteti forma si evantaie pana la 12D.

Penseta Ag-160 este prevazuta cu striatii pe barte, ceea ce ii ofera un plus de elasticitate fata de pensetele standard. Recomandam sa folositi o presiune constanta pe toata perioada formarii evantaiului.

Ideal ar fi sa utilizati o penseta pe o singura grosime , fiecare penseta se modeleaza in functie de tehnica de lucru si zona de prindere favorita a fiecarui Lash Artist.

Pentru un plus de confort si o rezistenta crescuta, penseta este lustruita cu o pasta speciala, ce confera protectie impotriva coroziunii. Penseta poate fi sterilizata atat chimic cat si termic atat in pupinel cat si in autoclav.

Pentru rezultate excelente, recomandam sa stergeti piciorusele pensetei dupa ce ati utilizat-o, se pot depune urme de adeziv de pe acestea, ceea ce va duce la o etanseitate scazuta ( practic, daca penseta dvs are urme de adeziv pe picior, o parte din fire vor scapa) . Nu recomandam ascutirea manuala daca nu cunoasteti foarte bine procedura de ascurtire a pensetelor.

Se recomanda depozitarea acesteia in suportul in care o livram. Pentru a evita deformarea varfurilor recomandam sa mentineti protectia siliconica atunci cand nu lucrati cu penseta.

Pentru a ne asigura ca-ti livram penseta ideala, aceasta va fi testata conform solicitarii tale.

Fiecare penseta se livreaza impreuna cu un etui auriu.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici

  • Material: Otel inoxidabil
  • Culore: Argintiu Mat
  • Utilizare: Aplicare extensiilor de gene one by one sau volum pana la 12D
  • Lungimea instrumentului: 110 mm
  • Lungimea piciorusului: 10 mm
  • Latimea piciorusului 1.2 mm
  • Unghi picior: 125o