PENSETA AG-75

SKU: Nu se aplică

lei 129.00lei 149.00

Clasica
Clasica
Perfect Grip
Perfect Grip
10 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Informații suplimentare
Model

Clasica, Perfect Grip

Descriere

Penseta profesionala destinata aplicarii extensiilor de gene confectionata din otel inoxidabil, ascutita manual, cu un design special, pentru o utilizare confortabila si eficienta.
Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este o penseta ascutita manual, ce asigura o prindere excelenta pentru un volum 2-15D , forma cu latime medie a zonei de prindere favorizand o prindere excelenta a evantaiului.
Penseta AG-75 este conceputa atat pentru tehnica one by one cat si pentru volum.

Model disponibil atat in varianta clasica cat si cu prindere “Perfect Grip”.

Sistemul “Perfect Grip” iti garanteaza o prindere perfecta de pana la 30D. Pensetele care beneficiaza de acest sistem de prindere au pe interiorul lamelelor mici marcaje patrate de 0.2mm2 dispuse pe toata suprafata zonei de prindere. Aceste pensete au o durabilitate mai mare comparative cu pensetele clasice.
Recomandam atentie sporita in momentul utilizarii pentru a nu introduce din acele subdiviziuni adeziv, in caz contrar este obligatorie folosirea removerului pentru indepartarea excesului de adeziv.
Aceasta se poate utiliza atat pentru tehnica de volum manual cat si cea pe banda, Penseta AG-75 beneficiaza de o prindere etansa pe toata suprafata. Volumul pe care il puteti realiza depinde de grosimea genelor folosite. In cazul firelor cu grosimea de 0.05 puteti forma si evantaie pana la 20D.
Penseta Ag-75 este o penseta cu elasticitate medie. Recomandam sa manevrati penseta cu forta continua, asftel incat evantaiul pe care il sustineti in penseta sa nu sufere modificari ale geometriei acestuia.

Ideal ar fi sa utilizati o penseta pe o singura grosime , fiecare penseta se modeleaza in functie de tehnica de lucru si zona de prindere favorita a fiecarui Lash Artist.

Pentru un plus de confort si o rezistenta crescuta, penseta este lustruita cu o pasta speciala, ce confera protectie impotriva coroziunii. Penseta poate fi sterilizata atat chimic cat si termic atat in pupinel cat si in autoclav.
Pentru rezultate excelente, recomandam sa stergeti piciorusele pensetei dupa ce ati utilizat-o, se pot depune urme de adeziv de pe acestea, ceea ce va duce la o etanseitate scazuta ( practic, daca penseta dvs are urme de adeziv pe picior, o parte din fire vor scapa) . Nu recomandam ascutirea manuala daca nu cunoasteti foarte bine procedura de ascurtire a pensetelor.
Se recomanda depozitarea acesteia in suportul in care o livram. Pentru a evita deformarea varfurilor recomandam sa mentineti protectia siliconica atunci cand nu lucrati cu penseta.

Pentru a ne asigura ca-ti livram penseta ideala, aceasta va fi testata conform solicitarii tale.

Fiecare penseta se livreaza impreuna cu un etui auriu.
Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Caracteristici
Material: Otel inoxidabil
Culore: Argintiu Mat
Utilizare: Aplicare extensiilor de gene one by one sau volum pana la 15D
Lungimea instrumentului: 115 mm
Lungimea piciorusului: 10 mm
Latimea piciorusului la baza 1.7 mm
Unghiul piciorului : 110o