SUPORT PENTRU 8 PENSETE

SKU: 00000279

lei 59.00

În stoc

19 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Suport pentru 8 pensete destinate aplicarii extensiilor de gene.
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este un accesoriu conceput sa-ti mentina pensetele in cele mai sigure conditii atunci cand nu le utilizezi.
Suport pentru 8 pensete este prevazuta cu colturi rotunjite pentru un design mai rafinat. El poate fi utilizat pentru depozitarea in interiorul acestuia a 8 pensete destinate aplicarii extensiilor de gene. Pentru ca pensetele tale sa fie depozitate in siguranta, iti recomandam sa le depozitezi cu protectia siliconica aplica pe varful pensetei pentru a preveni total orice degradare generate de un soc mecanic.
Datorita dimensiunii orificului in care intra penseta, pe toata durata depozitarii penseta va ramane relativ inchisa, aspect care va preveni deteriorarea prematura a acesteia ( o penseta care isi mareste deschiderea in timp va avea nevoie de mai multa presiune atunci cand este utilizata pentru a obtine o eficienta ridicata).
Suportul de pensete este confectionat din acril , prevazut cu 4 puncte de curbare. Suportul nu are nevoie de montaj, aspect care ii garanteaza si rezistenta in timp.
Recomandam curatarea suportului de pensete doar cu o carpa uscata sau usor umezita cu apa, nu folosit solutii alcoolice, acestea pot afecta materialul din care este confectionat suportul.
Suportul poate fi utilizat pentru pensete a caror latime nu depaseste 15mm.
Recomandam ca pensetele sa nu prezinte urme de adeziv, sau solutii de igienizare atunci cand sunt puse in suport, in caz contrar aceste solutii vor fi transferate pe suport.

Se recomanda depozitarea acestuia intr-un spatiu inchis pentru a preveni depunerile de praf si eventualele socuri mecanice.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Caracteristici
Material: acril
Culore: negru cu inscrisuri aurii
Utilizare: depozitarea pensetelor
Dimensiunea produsului : 178*78*37mm
Numar de pensete care pot fi introduse in suport : 8 bucati.