FORFECUTA CUTICULA

SKU: 00000470

lei 79.00

În stoc

17 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Forfecuta cuticula profesionala confectionata din otel inoxidabil, ascutita manual, cu un design special, pentru o utilizare confortabila si eficienta.

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este o forfecuta ascutita manual, ce asigura o taiere excelenta, forma ingusta a lamelor de taiere favorizand o manevrabilitate ridicata.

Forfecuta cuticula este conceputa pentru taierea benzilor utilizate la izolare, chiar si a patch-urilor atunci cand doresti o modelare a acestora sau a oricarui obiect a carui grosime nu depaseste 3 mm. In caz contrat puteti degrada forfecuta.

Pentru un plus de confort si o rezistenta crescuta, forfecuta este lustruita cu o pasta speciala, ce confera protectie impotriva coroziunii. Forfecuta poate fi sterilizata atat chimic cat si termic atat in pupinel cat si in autoclav.

Pentru rezultate excelente, recomandam sa stergeti lamelele forfecutei dupa ce ati taiat benzile de izolare, se pot depune urme de adeziv de pe banda, ceea ce va ingreuna procesul de taiere la o utilizare viitoare. Dupa o perioada de peste 6 luni de zile recomandam strangerea surubului din dreptul lamelelor utilizand o surubelnita de mecanica fina pentru a reduce jocul forfecutei. Atentie!!! Nu strangeti la maxim surubul, puteti apropia prea tare lamelele si acestea nu vor mai avea aceiasi precizie la taiere. Dupa procedura de strangere , in cazul in care constatati ca va este mai dificil sa o utilizati, desurubati foarte putin.

Se recomanda depozitarea acesteia in suportul in care o livram. Pentru a evita deformarea varfurilor recomandam sa mentineti protectia siliconica atunci cand nu lucrati cu forfecuta.

 

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Caracteristici
  • Material: Otel inoxidabil
  • Culore: Argintiu Mat
  • Utilizare: Conceputa pentru taierea benzilor de izolare, modelarea patchurilor chiar si pentru curatarea cuticulei
  • Lungimea instrumentului: 96 mm
  • Lungimea lamei de lucru: 25 mm
  • Latimea la baza a lamei de lucru 4mm