PENSETA AG-190

SKU: 00000468

lei 99.00

În stoc

11 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Penseta profesionala destinata aplicarii extensiilor de gene confectionata din otel inoxidabil, ascutita manual, cu un design special, pentru o utilizare confortabila si eficienta.

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este o penseta ascutita manual, ce asigura o prindere excelenta pentru one by one, forma ingusta a zonei de prindere favorizand o manevrabilitate ridicata.

Penseta AG-190 este conceputa atat pentru tehnica one by one sau pentru volum soft de pana la 5d. Aceasta se poate utiliza atat pentru one by one cat si pentru tehnici de volum realizat pe banda sau manual, zona de prindere cea mai precisa este cuprins intre varful pensetei si mijlocul acesteia.

Penseta Ag-190 este o penseta cu elasticitate medie. Recomandam sa folositi o presiune constanta in momentul utilizarii.

Ideal ar fi sa utilizati o penseta pe o singura grosime , fiecare penseta se modeleaza in functie de tehnica de lucru si zona de prindere favorita a fiecarui Lash Artist.

Pentru un plus de confort si o rezistenta crescuta, penseta este lustruita cu o pasta speciala, ce confera protectie impotriva coroziunii. Penseta poate fi sterilizata atat chimic cat si termic atat in pupinel cat si in autoclav.

Pentru rezultate excelente, recomandam sa stergeti piciorusele pensetei dupa ce ati utilizat-o, se pot depune urme de adeziv de pe acestea, ceea ce va duce la o etanseitate scazuta ( practic, daca penseta dvs are urme de adeziv pe picior, o parte din fire vor scapa) . Nu recomandam ascutirea manuala daca nu cunoasteti foarte bine procedura de ascurtire a pensetelor.

Se recomanda depozitarea acesteia in suportul in care o livram. Pentru a evita deformarea varfurilor recomandam sa mentineti protectia siliconica atunci cand nu lucrati cu penseta.

Pentru a ne asigura ca-ti livram penseta ideala, aceasta va fi testata conform solicitarii tale.

Fiecare penseta se livreaza impreuna cu un etui auriu.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici

  • Material: Otel inoxidabil
  • Culore: Argintiu Mat
  • Utilizare: Aplicare extensiilor de gene one by one sau volum pana la 5D
  • Lungimea instrumentului: 122 mm
  • Lungimea piciorusului: 9 mm
  • Latimea piciorusului 1,2mm
  • Unghi picior: 155o