PENSETA CU VARF CURBAT

SKU: 00000059

lei 49.00

În stoc

11 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Penseta cu varf curbat profesionala destinata aplicarii extensiilor de gene confectionata din otel inoxidabil, ascutita manual, cu un design special, pentru o utilizare confortabila si eficienta.

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este o penseta ascutita manual, ce asigura o prindere excelenta pentru one by one, forma ingusta a zonei de prindere favorizand o manevrabilitate ridicata.

Penseta cu varf curbat este conceputa atat pentru tehnica one by one cat si volum de pana la 4D. Aceasta se poate utiliza atat pentru one by one cat si pentru formarea volumului, zona de prindere cea mai precisa este la de la mijloc spre varful acesteia.

Penseta cu varf curbat este confectionata dintr-un material cu elasticitate medie, ceea ce ii ofera un plus de manevrabilitate fata de pensetele standard. Recomandam sa folositi o presiune constanta. O poti folosi inclusiv la indepartarea mecanica a extensiilor.

Ideal ar fi sa utilizati o penseta pe o singura grosime , fiecare penseta se modeleaza in functie de tehnica de lucru si zona de prindere favorita a fiecarui Lash Artist.

Pentru un plus de confort si o rezistenta crescuta, penseta este lustruita cu o pasta speciala, ce confera protectie impotriva coroziunii. Penseta poate fi sterilizata atat chimic cat si termic atat in pupinel cat si in autoclav.

Pentru rezultate excelente, recomandam sa stergeti piciorusele pensetei dupa ce ati utilizat-o, se pot depune urme de adeziv de pe acestea, ceea ce va duce la o etanseitate scazuta ( practic, daca penseta dvs are urme de adeziv pe picior, o parte din fire vor scapa) . Nu recomandam ascutirea manuala daca nu cunoasteti foarte bine procedura de ascurtire a pensetelor.

Se recomanda depozitarea acesteia in suportul in care o livram. Pentru a evita deformarea varfurilor recomandam sa mentineti protectia siliconica atunci cand nu lucrati cu penseta.

Pentru a ne asigura ca-ti livram penseta ideala, aceasta va fi testata conform solicitarii tale.

Fiecare penseta se livreaza in suport  din PE.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici

  • Material: Otel inoxidabil
  • Culore: Argintiu Mat
  • Utilizare: Aplicare extensiilor de gene one by one sau  pentru volum de pana la 4d
  • Lungimea instrumentului: 120 mm
  • Lungimea piciorusului: 30 mm
  • Latimea piciorusului porneste de la 5 mm pana la 0.3mm in varf
  • Unghi picior: 100o