În cazul procedurii de retur puteti opta pentru înlocuirea produsului sau rambursarea sumei.

NU SE FAC RAMBURSARI PENTRU TAXELE DE TRANSPORT.

Nu sunt acceptate retururile produselor care au depasit termenul de 30 de zile de la achizitionare, precum nici produsele care sunt desigilate si utilizate, daca acestea nu prezinta un defect calitativ și nu sunt expirate.

Nu ne asumam responsabiliatea pentru utilizarea produselor de catre persoanele neautorizate.

Pentru retur va rog sa atasati în colet produsele, formularul de retur precum si factura acestora. Costurile de transport pentru retur sunt suportate exclusiv de către cumpărător.

Sigilați și securizati produsul/produsele într-o cutie de carton astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul traseului, în caz contrar returul nu va putea fi operat.

Va rog sa completati corect și lizibil formularul de retur. În cazul în care exista pasaje nedescifrabile veti fi contactat/a telefonic.

Daca optati pentru rambursarea sumei aferente produsului/produselor, aceasta se va realiza in termen de 10 zile lucratoare în contul scris în formularul de retur, din momentul restituirii produsului (momentul cand primim produsul fizic in depozit).

În cazul în care clientul figurează în baza noastră de date cu colete date retur (colet neridicat) , plata noii comenzi se va realiza în avans prin transfer bancar în contul menționat pe factura proforma , caz în care se va aplica un cost de transport de 40 ron, cost generat de neridicarea coletului anterior.

FORMULAR DE RETUR