ACTIVATOR

SKU: 00000054

lei 79.00

În stoc

18 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Activator  destinat aplicarii extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP. Solutia este destinata etapei de aplicare a extensiilor de gene.

Activatorul are rol de a accelera polimerizarea adezivului. Cu ajutorul activatorului reusim sa gestionam timpul de cuplare a adezivului si sa aducem totodata magnetism la nivelul zonei de cuplare a extensiei.

Aplicarea activatorului se realizeaza in functie de directia in cadre dorim sa grabim polimerizarea. Il vom aplica pe genele naturale daca dorim sa grabim polimeriarea dintre evantai si geana naturala sau pe extensii daca dorim sa pastram uniforma deschiderea evantaiului.

Aplicarea se realizeaza cu ajutorul unui microbrush.

Atentie!! Nedozarea corespunzatoare a activatorului pe extensii va poate aduce neplaceri, extensii lipite intre ele sau o polimerizare mult prea rapida a adezivului, ceea ce va afecta retentia.

Asigurati-va ca geana naturala este complet uscata inainte de aplicarea activatorului, in caz contrar riscati sa diluati solutia, iar eficienta acestuia va fi mai scazuta.

Activatorul destinat aplicarii extensiilor de gene este o solutie optionala.

Nu recomandam utilizarea activatorului in cazul temperaturii / umiditatii ridicate in cadrul salonului.

Pentru a reduce gradul de evaporare a adezivului va recomandam sa stingeti picatura de adeziv dupa utilizare cu ajutorul activatorului. Recomandam sa lucrati cu 2 romanite alternativ pentru a evita interactiunea vaporilor emisi de picatura care este in proces de polimerizare si noua picatura.

 

Daca folositi activator pe extensii, recomandam sa schimbati picatura de adeziv intre 15-25 de minute.

Valabilitatea primerului de la deschidere este de 6 luni . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

A se evita contactul direct cu pielea si ochii.

Dupa utilizare stangeti forte bine capacul solutiei pentru a preveni vaporizarea acesteia.

Volumul solutiei este de 15mL.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Solutie destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.