DEGRESANT

SKU: 00000052

lei 65.00

În stoc

18 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Degresant  destinat aplicarii extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP. Solutia este destinata etapei de pregatire in vederea aplicarii extensiilor de gene.

Degresantul are rol de a indeparta reziduurile ramase pe firul natural in urma samponarii.

Acesta se aplica exclusiv la baza firului, in zona in care vom realiza atasarea extensiei de geana naturala. Pentru a putea doza corespunzator produsul recomandam sa utilizati o spatula de lemn si un microbrush, astfel incat sa aveti contact atat in partea inferioara a firului cat si in cea superioara.

In momentul aplicarii sa nu aveti surplus de fractie lichida pe spatula de lemn. Fiind o solutie cu vascozitate minima exista sansa ca acel surplus sa ajunga in ochii clientei.

Asigurati-va ca geana naturala este complet uscata inainte de aplicarea degresantului, in caz contrar riscati sa diluati solutia, iar eficienta degresantului va fi mai scazuta.

Degresantul destinat aplicarii extensiilor de gene este cea de a 2a solutie utilizata in procesul de pregatire a genelor naturale in vederea aplicarii.

Daca genele naturale ale clientei sunt extrem de incarcate cu reziduuri recomandam sa samponati de 2 ori, cu conditia ca la prima aplicare sa lasati spuma sa actioneze minim 1 minut, dupa care realizati clatirea.

Valabilitatea degresantului de la deschidere este de 6 luni . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

A se evita contactul direct cu pielea si ochii.

Dupa utilizare stangeti forte bine capacul solutiei pentru a preveni vaporizarea acesteia.

In cazul intregii game de adezivi Acay Group este obligatorie utilizarea degresantului si a primerului.

Volumul solutiei este de 15mL.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Solutie destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.