EASY FAN

SKU: 00000546

lei 99.00

În stoc

15 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Easy Fan  destinat aplicarii extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, solutia este destinata etapei de aplicare a extensiilor de gene.

Are rol de a pastra geometria evantaiului intacta odata  cu intrarea acestuia in adeziv. Easy fan-ul grabeste polimerizarea adezivului la baza extensiei pentru ca evantaiul sa ramana in pozitia dorita

Easy fan-ul are capacul prevazut cu pensula pentru a usura procesul de aplicare a acestuia. Produsul se aplica exclusiv pe extensiile de gene. Nu se aplica pe genele naturale.

Aplicarea solutiei se realizeaza exclusiv la baza extensiilor, pozitionand varful pensulei in sensul extensiilor. Recomandam sa stergeti usor pensula de marginea recipientului inainte de aplicare. Nu recomandam sa lucrati cu exces de produs.

Aplicarea se realizeaza gradual, din sfert in sfert de linie, in caz contrar riscati ca extensiile sa adune mai multe reziduuri daca le lasati de la o aplicare la alta neacoperite. Pentru a nu evita depunerile de praf pe extensii recomandam utilizarea placii cu capac sau a lash box-ului cu 10 placi dublu stratificate.

Nu recomandam utilizarea easy fan-ului pe post de bonder! El are rol de a fix deschiderea evantaiului, nu de a polimeriza total adezivul!

Estel destinat aplicarii extensiilor de gene este o solutie optionala.

Daca folositi easy fan pe extensii, recomandam sa schimbati picatura de adeziv la fiecare 20-30 de minute.

Valabilitatea easy fan-ului de la deschidere este de 6 luni . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

A se evita contactul direct cu pielea si ochii.

Dupa utilizare stangeti foarte bine capacul solutiei pentru a preveni vaporizarea acesteia.

Volumul solutiei este de 10mL.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Solutie destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.