SET 10  X BUBBLE TOUCH SPUME DE CURATARE A EXTENSIILOR DE GENE + PENSULA DE CURATARE CADOU

lei 549.00

14 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Set 10  x Bubble Touch spume de curatare a extensiilor de gene + pensula de curatare cadou

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, solutia este destinata etapei pre-aplicare a extensiilor de gene.

Bubble Touch are rol de a curata genele naturale / extensiile in vederea aplicarii. Spuma de curatare se poate utiliza atat in cadul procedurii cat si post procedura pentru o igiena realizata eficient. Acest produs ajuta la cresterea retentiei extensiilor daca este utilizat corespunzator.

Spuma de curatare Bubble Touch este special creata pentru a indeparta si cele mai rezistente reziduuri ( machiaj, particule de praf, sebum, etc.) . Aceasta spuma de curatare contine 4 tipuri de agenti tensioactivi, ceea ce garanteaza o curatare 100% eficienta.

In cazul clientelor care se machiaza excesiv recomandam sa lasati spuma de curatare pentru a actiona aproximativ 1 minut. Dupa indepartarea produsului recomandam clatirea acestuia cu apa ( plata / distilata ) din abundenta. Nu recomandam utilizarea serului fiziologic pentru clatirea spumei de curatare.

Pentru o eficienta garantata recomandam sa utilizati pensula de curatare, perii acesteia vor patrunde printre firele naturale si vor indeparta delicat reziduurile.

Fiecare spuma vine insotita de pensula de curatare oferita cadou. Pensula poate fi sterilizata doar chimic. Nu introduceti pensula de curatare in autoclav / pupinel.

Daca produsul patrunde in ochi, clatiti cu apa din abundenta 5 minute.

Valabilitatea spumei de curatare Bubble Touch destinata extensiilor de gene, este de 6 luni de la deschidere . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

Dupa utilizare stergeti foarte bine capacul.

Volumul solutiei este de 50mL.

Produs fabricat in Coreea de Nord.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Solutie destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.