SMART BOND

SKU: 00000066

lei 129.00

În stoc

11 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Smart Bond solutie post aplicare extensii de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, solutia este destinata etapei post-aplicare a extensiilor de gene.

Are rol de a polimeriza integral adezivul, de a reduce evaporarea si de a mari retentia acestuia. Practic realizeaza o sigilare a zonei de cuplare. Datorita utilizarii Smart Bond -ului clienta poate renunta la restrictiile post aplicare.

Smart bond -ul se aplica exclusive la finalul aplicarii extensiilor de gene. Ventilam zona imediat dupa aplicare aproximativa 2-3 minute, aplicam Smart Bondul cu ajutorul unei spatula de lemn si a unui aplicator / microbrush exclusiv la baza extensiilor, doar in zona de cuplare si apoi reluam procedura de uscare, vetilam zona inca 2-3 minute.

Clienta poate pleca imediat dupa procedura inclusiv la piscina / sauna / sala etc.

Este solutia care nu ar trebui sa lipseasca din trusa niciunui lash artist.

In cazul persoanelor sensibile va avea ca efect reducerea evaporarii. Dupa utlizarea smart bond-ului putem inclusiv sa spalam extensiile fara a pune in pericol retentia acestora.

In cazul persoanelor cu tenul gras , sigilarea produsa de Smart Bond va avea ca efect marirea retentiei.

Smart Bond-ul are capacul prevazut cu pipeta pentru a usura procesul de aplicare a acestuia. Dozati produsul pe aplicator, iar mai apoi tapotati in zona de cuplare a extensiilor. Mare atentie la dozarea produsului, excesul se tapoteaza pe spatula de lemn inainte de aplicarea propriu-zisa.

Nu recomandam utilizarea Smart Bond-ului pe post de primer / activator! El are rol de a polimeriza instantaneu adezivul, motiv pentru care s-ar putea ca retentia dvs sa fie serios afectata.

Este destinat extensiilor de gene este o solutie optionala.

Valabilitatea solutiei de la deschidere este de 6 luni . Recomandam depozitarea produsului in pozitie verticala, intr-un loc ferit de lumina, cu temperatura de pana la 24OC, evitand variatiile mai mari de 7OC.

A se evita contactul direct cu pielea si ochii.

Dupa utilizare stangeti foarte bine capacul solutiei pentru a preveni vaporizarea acesteia.

Volumul solutiei este de 5mL.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Solutie destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.