PLACA EXTENSII GENE CU CAPAC

SKU: 00000278

lei 49.00

În stoc

20 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Placa pentru gene prevazuta cu capac confectionata din acril, cu un design special creat pentru ati usura munca si pentru ati pastra in stare perfecta extensiile de gene.
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este un accesoriu indispensabil oricarui Lash artist.
Placa este numerotata de la 7 la 15mm , pentru a putea lipi liniile de extensii in ordine si totodata pentru a reduce timpul de lucru.
Greutatea placii este ideala, practic ea nu-ti va ridica probleme in cazul seturilor de extensii de volum. Indiferent de numarul de fire pe care vrei sa le extragi de pe linie ea nu se va ridica in momentul dezlipirii acestor extensii de gene.
Placa este dublu stratificata pentru a te bucura de ea timp indelungat.
Recomandam sa curatati placa pentru a indeparta excesul de adeziv in urma dezlipirii benzilor. Placa se poate curata cu solutii pe baza de alcool. Stratul superior al placii este confectionat din acril transparent care are rol de a sigila inscrisule primului stat.
Placa se acopera cu capacul, fixandu-l in marginile special create ale acesteia, pentru ca firele aplicate deja pe placa sa nu sufere socuri mecanice.
Distanta intre placa si capac este de 20mm.
Capacul placii se poate curata cu o carpa din microfibra fara solutii pe ea.
Pentru putea organiza cu usurinta placile va recomandam sa treceti pe mariginile capacului curbura si grosimea extesiilor de gene care se afla pe placa. Recomandam sa utilizati un marker care sa nu fie permanent, acesta sa poata fi sters cu solutie alcoolica. Puteti depozita placa cu capac atat in pozitie verticala cat si orizontala.
Se recomanda depozitarea placii cu capacul inchis, pentru a evita depunderile de praf si eventualele socuri mecanice.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Caracteristici
Material: Acril
Culore: Exterior transparent , interior placi albe cu insemne negre si aurii
Utilizare: depozitarea liniilor de extensii de gene
Dimensiunea cutiei: 110*70*27mm
Dimensiunea placii: 110*70*8mm