MICROBRUSH ACAY

SKU: Nu se aplică

lei 21.00lei 29.00

cutie
cutie
punga
punga
Clindric
Clindric
Regular
Regular
Superslim
Superslim
20 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Informații suplimentare
ambalaj

cutie, punga

Model

Clasica, Clindric, CU FIXARE (BANDA ADEZIVA), FARA FIXARE (FARA BANDA ADEZIVA), Perfect Grip, Regular, Superslim

Descriere

Microaplicatoare / microbrush destinate aplicarii solutiilor destinate extensiilor de gene
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este in aplicarea solutiilor necesare aplicarii extensiilor de gene.

Va punem la dispozitie 3 tipuri de microaplicatoare / microbrush-uri :
Clindric
Regular
Superslim

Microbrushurile cilindrice sunt recomandate pentru utilizarea solutiilor pe care le aplicam in cantitati mai mari, respectiv, remover, solutii destinate aplicarii extensiilor de gene precum activatorul sau smart bond-ul sau stergerea reziduurilor de make-up ramase printre genele naturale.

Microbrushurile regular sunt cele mai cautate tipuri de microaplicatoare, ele pot fi folosite pentru orice solutie aplicata in cadrul efectuarii unui nou set de extensii de gene.
Microbrushurile super slim sunt recomandate atunci cand doriti sa dozati extrem de bine produsul pe care il utilizati, de extemplu, pentru degresant, primer sau remover lichid, daca este cazul.
Pentru aplicarea solutiilor de orice natura recomandam sa utilizati spatula de lemn si microbrush in detrimentul a 2 microbrushuri. In cazul utilizarii a2a microbrushuri, riscati sa nu aveti contact 100% cu firul de par. Pentru a te bucura o eficienta maxima, iti recomandam sa curbezi capatul microbrushului, asftel incat sa ai o zona de aplicare mai mare. Obligatoriu a se realiza aceasta procedura de curbare in cazul microbrushurilor cilindrice.

Pentru eficienta maxima, recomandam sa dozati in prima faza produsul pe spatula de lemn si pe microbrush, ulterior sa pozitionati spatula sub genele naturale astfel incat sa aveti contact atat in partea inferioara cat si in partea superioara a genelor naturale.

Recomandam sa utilizati microbrushuri separate pentru fiecare solutie utilizata.
Nu introduceti microbrushurile in interiorul recipientului cu solutia destinata aplicarii extensiilor de gene, pentru a evita contaminarea acesteia.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.
Pozele au caracter informativ.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.