SPATULE DE LEMN

SKU: 00000010

lei 9.00

În stoc

10 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Informații suplimentare
Model

Clasica, Clindric, CU FIXARE (BANDA ADEZIVA), Cu striații, FARA FIXARE (FARA BANDA ADEZIVA), Perfect Grip, Regular, Simplu, Superslim

Descriere

Spatule de lemn destinate aplicării soluțiilor de pregătire/îndepărtare în cadrul procesului de aplicare a extensiilor de gene

Concepute prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP. Spatulele sunt utilizate în dozarea produselor de pregătire/îndepărtare în aplicarea extensiilor de gene.

Principalele avantaje ale acestora sunt reprezentate de riscul minim de migrare a produsului către globul ocular și de asemenea, faptul ca te vei asigura ca vei intra în contact cu fiecare fir natural. 

Un alt atribut foarte important al acestor spatule îl reprezintă mappingul. Te poți folosi de aceastea pentru a realiza măsurătorile ( dacă ochii sunt apropiați sau depărtați, dacă sunt plasați pe acelasi ax, dacă ochii sunt căzuți, distanta dintre pleoapa și sprânceană, etc.)

Recomandam sa fiti preventiva la miscarile bruste ale mainii atunci cand utilizați spatulele, mai ales când sunteți foarte aproape de globul ocular.

Pentru a va ușura munca, va puteți marca distantele măsurate cu ajutorul markerului direct pe spatula de lemn.

Inainte de aplicarea soluțiilor de pregătire/îndepărtare direct pe fir. Recomandam sa dozați soluția mai întâi pe microbrush / aplicator și ulterior pe spatula.

In felul acesta va veți convinge ca aveți contact atât în partea superioara cât și în cea inferioara a firului natural.

Evitati pe cat posibil sa intindeti excesiv picatura de primer /activator / smart bond pe spatula înainte de aplicare. Acestea se evapora rapid și riscati sa nu aveți suficient produs în momentul în care veți intra în contact cu firul natural.

Removerul il puteti doza direct pe spatula de lemn, și sa va luați cantitatea dorita direct de pe aceasta în timpul procedurii de îndepărtare.

Asigurați-va ca produsul de îndepărtare utilizat nu-și modifica structura, și nu va curge. În caz contrar produsul va ajunge în ochii clientei.

Recomandam sa rotiți spatula de lemn atunci când aplicati soluții diferite.

Spatula de lemn  este de unica folosinta.

Pachetul cu spatule conține 50 de bucăți.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.