SUPORT DE ADEZIV – ROMANITA

SKU: Nu se aplică

lei 1.50lei 2.00

CU FIXARE (BANDA ADEZIVA)
CU FIXARE (BANDA ADEZIVA)
FARA FIXARE (FARA BANDA ADEZIVA)
FARA FIXARE (FARA BANDA ADEZIVA)
12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Informații suplimentare
Model

CU FIXARE (BANDA ADEZIVA), FARA FIXARE (FARA BANDA ADEZIVA)

Descriere

SUPORT DE ADEZIV – ROMANITA / floricica cu sau fara fixare destinate adezivului pentru extensii de gene

Concepute prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, sunt utilizate in aplicarea extensiilor de gene pe post de suport pentru adeziv.

Principalele avantaje ale romanitei sunt reprezentate de interactiunea redusa cu factorii exteriori.  Contactul adezivului cu mediul se realizeaza doar la suprafata picaturii, datorita acestui aspect puteti utiliza mai mult timp picatura de adeziv.

Recomandam sa atasati romanita in apropierea placii cu extensii de gene sau in cazul utilizarii romanitelor cu fixare ( prevazute cu banda adeziva in partea inferioara a acesteia) sa o lipiti de placa.

Pentru a va bucura timp indelungat de adeziv va recomandam sa puneti cu 2 picaturi de in diviziunea pe care o veti folosi.

Dupa utilizarea picaturii va recomandam stingerea acesteia cu Primer / Activator / Smart bond , asftel incat sa reduceti la minim evaporarea.

Evitati pe cat posibil sa intindeti excesiv picatura de adeziv destinat extensiilor de gene pe peretii dividiunii sau in proximitatea acesteia. Un strat subtire de adeziv duce la o polimerizare prematura. Evitati pe cat posibil stergerea surplusului pe suport sau pe marginile diviziunii.

Pentru o dozare realizata corect va recomandam sa introduceti evantaiul / extensia de gene in mijlocul picaturii. Intrati lent si iesiti tot lent fara a atinge marginea inferioara a suportului sau peretii diviziunii unde ati introdus adezivul.

Pentru a nu forma “lipituri” la nivelul extensiilor recomandam sa schimbati picatura atunci cand dozarea devine mai greoi de realizat.

Recomandam sa lucrati cu 2 romanite alternativ pentru ca vaporii vechii picaturi de adeziv sa nu interactioneze cu noua picatura. In acest caz noua picatura isi va schimba mult mai repede densitatea ( va deveni mai vascoasa intr-un timp mai redus).

Romanita / floricica pentru adeziv este de unica folosinta.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Produs destinata exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.