PERII MASCARA

SKU: 00000063

lei 29.00

În stoc

12 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Perii mascara confectionate din Naylon destinate extensiilor de gene

Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, periile mascara sunt utilizate pentru aranjarea extensiilor de gene post aplicare.
Periile mascara au ca scop ordonarea extensiilor de gene, se pot folosi atat pe genele naturale cat si pe extensiile de gene.

Recomandam perierea fiecarei linii de extensii de gene inainte de inceperea aplicarii. Perierea se face de la baza catre varf in sensul in care acestea au fost pozitionate pe banda. Nu periati genele prin miscari bruste la varf sau in raspar, riscati sa le indepartati de pe banda sau sa le deteriorati prin soc mecanic.

Perierea se realizeaza prin miscari usoare de zig zag si totodata prin rotire periei. Nu aplicati presiune pe extensii , pozitionarea se face in functie de curbura extensiilor pe care le periati.
Totodata, in functie de grosimea extensiilor, atat inainte de aplicare cat si post procedura veti utiliza perii cu structuri diferite. Recomandam perii de naylon pentru extensiile a caror grosime este cuprinsa intre 0.12 – 0.07 , pentru extensii mai subiti recomandam sa utilizati perii siliconice.

Daca o perie mascara a fost atinsa de solutii precum primer / activator, va recomandam sa nu o mai utilizati, aceasta va deterioara extensiile de gene, ele vor deveni lipicioase si greu de manevrat in cazul realizarii volumelor.

Produsul este de unica folosinta.

Seturile contin 50 de perii mascara.
Tips: Oferiti clientei dvs 2 perii post procedura, si un recipient in care sa le depoziteze.
Peria mascara poate fi utilizata si in momentul in care se realizeaza spalarea extensiilor. Dupa spalare amintiti clientei sa-si usuce bine extensiile inainte de periere.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de catre persoane certificate in aplicarea extensiilor de gene.
Pozele au caracter informativ.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.