SET 3 PERECHI DE PLEOAPE SILICONICA

SKU: 00000585

lei 59.00

În stoc

13 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Descriere

Set 3 perechi de pleoape siliconica  suplimentare pentru capul de manechin prevazut cu ochi detasabili

Cap de manechin cu pleoape siliconice prevazute cu gene, cu un design special creat pentru ati usura munca si pentru a putea sa exersezi chiar si atunci cand nu ai un model fizic.
Conceput prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP, este un accesoriu indispensabil oricarui Lash artist incepator sau unui trainer care vrea sa transmita din pasiunea sa cursantilor.
Capul este prevazut cu ochii detasabili, cu o textura extrem de apropiata de ochiul uman. Materialul din care sunt confectionate pleoapele este silicon.
Capul de manechin este prevazut cu spatiu pentru placa unde poti atasa cu usurinta liniile de extensii gene, pe care le vei utiliza si spatiu pentru a fixa suportul de adeziv.
El este gandit ca toate materialele necesare aplicarii sa fie cat mai aproape dar in acelasi timp sa fie si fixate pe zona de lucru.
Firele manechinului sunt confectionate din Polibutilen tereftalat , material identic cu cel al extensiilor de gene.
Pentru a aderenta optima recomandam sa utilizati primer inainte de a incepe aplicarea propriu-zisa.
Intre pleoapele siliconice si mulajul manechinului exista o distanta optima astfel incat sa poti aplica cu usurinta patchul sau benzile de izolare.
Recomandam sa curatati placa pentru a indeparta excesul de adeziv in urma dezlipirii benzilor. Placa se poate curata cu solutii pe baza de alcool.
De asemenea, dupa utilizarea picaturii de adeziv destinate aplicarii extensiilor de gene recomandam stingerea acesteia cu primer sau activator.
Dimensiunea placii este de 50*50*5mm.

Suportul pentru adeziv prevazut pe capul de manechin poate fi inlocuit cu floricica roz.
Pentru putea utiliza cu usurinta capul de manechin va recomandam sa-l mentineti pe o suprafata plata atunci cand lucrati.
Se recomanda depozitarea capului de manechin prevazut cu gene in cutia in care s-a realizat livrarea pentru a-l proteja de reziduuri de praf sau socuri mecanice.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Caracteristici
Material: silicon+PE
Utilizare: exersarea aplicarii extensiilor de gene
Dimensiunea produs: 130*110*27mm
Dimensiunea placii: 110*70*8mm