BANDA SPUMA

SKU: Nu se aplică

lei 29.00

Alb
Alb
Negru
Negru
13 Persoane care urmăresc acest produs acum!

LIVRARE
GRATUITA

LA COMENZILE CE DEPASESC 400 LEI

SUPORT
CLIENTI

office@acaybeauty.ro

PRODUSE
PREMIUM

Informații suplimentare
Culoare

Alb, Negru

Descriere

Banda de spuma, utilizata in aplicarea extensiilor de gene

Conceputa prin respectarea celor mai inalte standarde de calitate, asemeni tuturor produselor ACAY GROUP. Banda spuma poate fi utilizata atat pentru izolarea genelor inferioare cat si pentru ridicarea pleoapei sau pentru mentinerea ochiului inchis.

Banda spuma are o aderenta medie-ridicata , suprafata acesteia este usor plastifiata, puteti dezlipi cu usurinta extensiile lipite de aceasta . Este o banda non-poroasa cu o densitate mare.

Principalul beneficiu al acestei benzi este culoarea sa extrem de intense (alba/neagra), care iti ofera o vizibilitate excelenta a genelor naturale. Cu ajutorul acestei benzi vei preveni discofortul creat la separare, daca obisnuiesti sa sprijini penseta de separare de patch, datorita densitatii acesteia.

Banda de spuma , este non-elastica, ruperea acesteia se realizeaza cu ajutorul unei foarfece.

La dezlipire banda nu creeaza disconfort.

Banda de spuma poate fi utilizata pentru stergerea surplusului de adeziv de pe evantai, fara a-l incarca pe acesta cu particule de praf / scame , o alta utilitate notabila a acestei benzi este faptul ca putem aplica aceasta banda direct pe pleoapa pentru a inchide perfect ochiul clientei. Densitatea sa ridicata ii da clientei senzatia de relaxare clientei, dar in acelasi timp ea nu va mai putea deschide ochii.

Recomandam sa injumatatiti (longitudinal) banda in momentul cand doriti sa o utilizati pentru ridicarea pleoapelor. Pentru a preveni smulgerea sprancenelor va recomandam sa lipiti o fasie egala ca dimensiune cu grosimea sprancenelor, astfel incat in momentul cand realizati indepartarea benzii sa nu agresati firele de la nivelul sprancenei.

Evitati ridicarea agresiva a pleoapelor. Dupa ce realizati procedura de ridicare va recomandam sa verificati cu oglinda daca ochiul clientei este perfect inchis.

Daca doriti sa cresteti vizibilitatea pentru genele aflate la interior sau cele din exterior, aplicati banda pe pleoapa tragand-o spre coltul opus, nu ridicati banda spre sprancene. Aceasta procedura va distanta genele naturale, pentru a preveni lipirea extensiilor de gene / evantaielor intre ele.

Dimensiunile produsului:
  • Latime 2.5 cm
  • Lungime 500cm
A nu se lasa la indemana copiilor.

Pozele au caracter informativ.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.